Karin van Mook

Penningmeester


Wat is je achtergrond?

Vanuit het basisonderwijs ben ik 18 jaar geleden mijn kinderkledingzaak LISE & LOT begonnen. Inmiddels zijn we verhuisd naar een nieuw pand, ’t Hooghuis 1-2, met een nieuw concept en een nieuwe naam: Zin In! Kids Conceptstore, centraal gelegen op het Marktplein. Al jaren ben ik actief ondernemer en zet ik me in voor verschillende evenementen in het centrum.


Waarom heb je gekozen om je in te zetten voor OGG?

Als ondernemer moet je verder denken dan je eigen zaak. Als we de krachten bundelen kunnen we een veel grotere groep bereiken en mooie evenementen organiseren die Geldermalsen op de kaart zetten. Ik ben dan ook al jaren betrokken bij de Ondernemersvereniging. Nu dan als penningmeester – zorgen dat we binnen het budget blijven, maar ook dat we ons centrale budget zo effectief mogelijk inzetten. Soms zijn er natuurlijk meer ideeën dan geld. Dan help ik nadenken hoe we dat kunnen oplossen, eventueel door de inzet van extra sponsoren. Daarnaast ben ik elk jaar betrokken bij de Kerstviering en afgelopen jaar ook bij taste of Fashion. Kortom, ik houd ervan bezig te zijn en zet me graag in voor ons mooie centrum via de vereniging.


Wat wil je graag realiseren bij OGG?

Een bestuur dat goed samenwerkt met de leden, weet wat er speelt. Dat is belangrijk want we doen het uiteindelijk natuurlijk voor onze leden. En ik zou het prachtig vinden als we eens per kwartaal een spetterend evenement kunnen opzetten, dat elk jaar weer terugkomt. Daar ga ik echt voor!

Karin van Mook

Penningmeester

administratie@oggeldermalsen.nl

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Verzenden