Onze doelstellingen en werkwijze

Doelstellingen

Wij zijn van mening dat Geldermalsen een verleidelijk dorp in de Betuwe is. Geldermalsen is Hét Fruitdorp aan de Linge. Onze bezoekers vinden in het centrum complementaire winkels, streekeigen ambachten, horecagelegenheden en ontmoetingsplekken. Buiten het centrum zijn mooie fiets- en wandelroutes te vinden, pluktuinen, aanlegplaatsen – alles voor een heerlijk dagje verblijven in de Betuwe, waar Geldermalsen als startpunt kan dienen.


Het gaat voor ons om beleving. Alle generaties, van jong tot oud, moeten zich bij ons gehoord voelen, veilig voelen en op hun gemak zijn. Die beleving kunnen we alleen bereiken door samenwerking. Wij willen samenwerken met alle partijen die met het centrum te maken hebben. Daardoor bereiken we een grotere mede-eigenaarschap van de omgeving. Dus van ontmoeten en verbinden naar binding. Dat houdt in dat we met elkaar activiteiten ontwikkelen waardoor er een grotere variatie in het gebruik van het centrum ontstaat en meer bekendheid van plekken en gebieden. Die bekendheid leidt uiteindelijk tot een toenemende maatschappelijke en economische waarde. Én dat geeft gaandeweg steeds grotere kansen op een verdere ontwikkeling. OGG als vereniging met al haar leden maakt zich hiervoor sterk.


Hét fruitdorp aan de Linge

Wij hebben onze missie vertaald naar doelstellingen. Ons streven is om de doelstellingen ‘Verleidelijk’, ‘Hét Fruitdorp’ en ‘Aan de Linge’ in ons plan uiterlijk in 2020 te behalen door de doelstellingen stapsgewijs vorm te geven middels deelprojecten.  De gemeente treedt hierbij faciliterend op. Zij hebben de kennis en kennen de wegen.


Werkwijze

Wij zijn een vereniging van ondernemers en houden van aanpakken. We willen duidelijke keuzes, samenwerken met de regionale partijen en projecten concreet ter hand nemen. Onze mening is dat wij met realistische langetermijninvesteringen ook kunnen inspelen op de demografische ontwikkelingen en daarmee overinvesteringen kunnen voorkomen. Kortom, wij realiseren projecten voor heel Geldermalsen met onze leden.


SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Verzenden