Projecten

Groenproject Fruitdorp aan de Linge


Wij hebben van de ledenraad van de Rabobank West Betuwe een subsidie gekregen voor de start van een groen en fruitig centrum. 

De klas 3K3 van Lek en Linge (Lingeborgh) heeft in december bollen geplant langs de weg vanaf de Lingebrug naar de kratrotonde, zodat onze bezoekers al in de lente gastvrij worden onthaald.

De volgende stap zijn bloembakken aan de lantaarnpalen en die zullen in de zomermaanden bloeien.

Onze groencommissie heeft zich de laatste maanden georiënteerd op de mogelijkheden en zij hebben samen met de gemeente gekeken welke plekken geschikt en veilig zijn om de bakken op te hangen. Wij streven ernaar de bakken eind maart te hebben hangen.

Onze groencommissie bestaat uit ondernemers en centrum bewoners: Esther Hakkert, Caroline van de Berg, Annie Bosch, Nel en Cees Hoogteyling.

Wilt u ons groen volgend seizoen of volgend jaar sponsoren? Of heeft u andere ideeën?

Bent u geïnteresseerd om ons centrum op deze wijze te steunen dan kunt u contact met met onze ondernemersvereniging OGG opnemen via ons mailadres: info@oggeldermalsen.nl. 

Local for local


OGG probeert samen met de gemeente en ondernemers om nieuwe retailvormen te initiëren waarbij de fruitomgeving ook in Geldermalsen zelf is te kopen en te beleven. Het fruit en/of de agrarische producten hopen wij snel in ons centrum te kunnen verkopen, verspreiden en te beleven.


Wij zoeken naar nieuwe (en jonge) ondernemers met creatieve ideeën die hun droom in ons centrum willen verwezenlijken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter.


De eerste ondernemer met een nieuw concept is gestart: 

  • De Betuwse Fruitshop - Marktplein, Geldermalsen


SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Verzenden