Koen Poldervaart

Bestuurslid Evenementen

Wat is je achtergrond?

Na meerdere jaren wikken & wegen tussen werk/school heb ik er voor gekozen om samen met mijn vader (Gerard Poldervaart) de Betuwse Fruitshop op het marktplein te openen. Dit is een idee wat voorkomt uit de wensen van de gemeente en de fruit achtergrond van mijn vader. Daarnaast heb ik een verhuur bedrijf op het gebied van licht & geluid & drive-in shows.


Waarom heb je gekozen om je in te zetten voor ogg?

Ik heb er voor gekozen om met in te zetten voor het centrum van Geldermalsen op wat meer leven in de brouwerij te brengen. Daarnaast vindt ik het belangrijk dat iedereen die in een centrum zit zijn steentje bij draagt aan het centrum. Ieder kan dat op zijn eigen manier doen. Ik heb de keuze gemaakt om dit te doen als bestuurslid.


Wat wil je graag realiseren bij ogg?

Ik wil graag de bestaande evenementen gaan begeleiden. Helpen waar nodig en deze naar een hoger niveau brengen. Daarnaast wil ik op termijn wat leuke, nieuwe en innoverende evenementen gaan uitrollen die plaats vinden in het centrum van Geldermalsen. Uiteraard kan ik dat niet alleen. Wil je hier bij helpen? Doe dan snel even een mailtje naar doeplatform@gastvrij-geldermalsen.nl

Koen Poldervaart

Bestuurslid Evenementen

doeplatform@oggeldermalsen.nl

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Verzenden